O nama

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. bilježi kontinuirani rast i razvoj na tržištu pružanja usluga pravnog zastupanja i savjetovanja još od osnutka odvjetničkog ureda Mirjane Borić 2002. godine. Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. plod je velikog rada, entuzijazma i odricanja pokojne odvjetnice Mirjane Borić, koja nas je prerano napustila u prosincu 2015. godine. Uspješnost našeg odvjetničkog društva temelji se upravo na njezinoj viziji radne etike te visokih pravnih i poslovnih standarda s konačnim ciljem pružanja vrhunske usluge našim klijentima.
Profesionalnost, proaktivnost, međunarodni pristup i individualne potrebe klijenta temeljna su načela jedinstvenog pristupa usmjerenog na pružanje vrhunske, ali istovremeno i financijski opravdane te fleksibilne usluge. Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. za domaće i međunarodne klijente pruža pravne usluge u području cjelokupnog privatnog i gospodarskog prava i to na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku, a u suradnji s vodećim odvjetničkim uredima u inozemstvu.
 
Bogato profesionalno iskustvo stečeno u pravnoj i poslovnoj praksi uz pomoć najsuvremenijeg know-how-a, kontinuirano ulaganje u profesionalne ljudske potencijale te stalna spremnost za rad na zahtjevnim projektima, a sve s ciljem da svojim klijentima pružimo najbolju moguću uslugu u bilo kojem pravnom predmetu, jamstvo su kvalitete rada Odvjetničkog društva Borić & partneri d.o.o.
 

Naš tim

Rad na kvaliteti započinje s ljudima. Naime, svjesni smo kako odabir zaposlenika te način njihove obuke imaju neposredan utjecaj na kvalitetu i učinkovitost naše usluge.
 
Naš pravni tim čine pravni stručnjaci koji Vam u svakom trenutku mogu pružiti pravnu uslugu iz područja stručnosti Odvjetničkog društva Borić & partneri d.o.o. Ponosni smo što svaki član tima osim područja svoje uže specijalnosti za koje je vrhunski stručnjak posjeduje i zavidno znanje i iskustvo u svim područjima prava kojima se bavi Odvjentičko drutšvo Borić & partneri d.o.o. Na navedeni način svaki član tima može Vam u svakom trenutku pružiti vrhunsku pravnu uslugu.
 
Naš tim trenutno čine:
  

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice