Nekretnine i građenje

Kao jedno od vodećih odvjetničkih društava u Hrvatskoj u području nekretnina i građenja, odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. svojim klijentima u tom segmentu pruža sveobuhvatnu pravnu uslugu te pruža investitorima pravno savjetovanje od planiranja projekta do njegove realizacije.
To se prvenstveno odnosi na provođenje due diligence postupaka radi ispitivanja vlasničkopravnih odnosa na nekretninama, sastavljanje predugovora i ugovora o kupoprodaji nekretnina, ugovora o građenju, ugovora o razvoju projekta kao i ugovora s glavnim izvođačem. Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. sudjelovalo je u pravnom savjetovanju pri realizaciji više građevinskih projekata sufinanciranih iz fondova Europske unije uz ugovaranje primjene modela FIDIC općih uvjeta.

Isto tako, Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. steklo je bogato iskustvo pravnog savjetovanja u vezi rješavanja sporova iz područja građevinskog prava, kao što su parnice radi utvrđivanja građevinske štete i sporovi povodom povreda obveza iz ugovora o gradnji.

Također, našim klijentima pružamo i usluge pravnog savjetovanja prilikom legalizacije bespravno izgrađenih objekata.

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice