Mirela Mlinac Kapitarić

Odvjetnica Mirela Mlinac Kapitarić je partnerica u Odvjetničkom društvu Borić & partneri d.o.o. Svoju profesionalnu karijeru započela je u Odvjetničkom uredu Mirjane Borić 2007. godine kao odvjetnička vježbenica.
 
Težište višegodišnjeg predanog rada odvjetnice Mlinac Kapitarić su nekretnine i savjetovanje iz područja radnog prava i obveznog prava. Odvjetnica Mlinac Kapitarić specijalizirala se za rješavanje najkompleksnijih vlasničkopravnih pitanja te izradu detaljnih due diligence izvještaja društava kao i due diligence izvještaja o vlasničkopravnim odnosima na nekretninama. Iz navedenog razloga aktivno je sudjelovala u mnogobrojnim uspješno realiziranim investicijskim projektima, osobito na području gradnje trgovačkih centara. Uža specijalnost odvjetnice Mlinac Kapitarić također se odnosi i na sastavljanje složenih predugovora i ugovora o kupoprodaji nekretnine, ugovora o građenju te ugovora o razvoju projekata. 
 
Uz nekretnine i građenje, posebno područje stručnosti odvjetnice Mlinac Kapitarić je i savjetovanje iz područja radnog prava te sastavljanje ugovora o radu i menadžerskih ugovora. Osim navedenog, odvjetnica Mlinac Kapitarić također pruža usluge pravnog savjetovanja iz područja obveznog prava, tržišnog natjecanja i distribucijskih ugovora.
  • Položaj: Odvjetnik/partner
  • Jezici: hrvatski, engleski
Područja prava
 
Stvarno pravo i pravo u graditeljstvu
Zemljišnoknjižno pravo
Ugovorno pravo
Radno pravo i radni sporovi
Trgovačko pravo
Parnično pravo
Medijsko pravo
Tržišno natjecanje
IT pravo
Parnično pravo
 
Obrazovanje / članstvo
 
Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu (dipl. iur. 2007. godine)
Članica Hrvatske odvjetničke komore

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice