USLUGE

PODRUČJE RADA

 

Odvjetničko društvo Borić & Partneri d.o.o. pruža pravne usluge u području cjelokupnog privatnog prava. U nastavku smo Vam slobodni predstaviti naše usluge po odabranim granama prava.

 

PODRUČJE RADA

STEČAJ I FINANCIJSKO RESTRUKTURIRANJE

Kada je riječ o financijskoj krizi i propustima, morate djelovati brzo i odlučno kako bi očuvali vrijednosti, dobili na vremenu, postigli stabilnost, smirili situaciju te izbjegli posljedice insolventnosti.

U Odvjetničkom društvu Borić & partneri d.o.o., shvaćamo kako svaka financijska kriza otvara prozor prilika, trenutke kada se poslovanje još uvijek može spasiti, rehabilitirati ili reorganizirati te kada je moguće zaustaviti pad vrijednosti. Naše Odvjetničko društvo raspolaže s potrebnim pravnim vještinama – kao i s pravnim iskustvom potrebnim za njihovo korištenje.

 

Način kako možemo pomoći:

  • Analiza rizika — Sastavljamo analize, dajemo preporuke te radimo na jačanju prava naših klijenata u poslovima osiguranja, kreditima i sigurnosnim interesima te njihovoj provedivosti, dioničarima i ugovorima o zaposlenju, najmu opreme i nekretnina, distribuciji i franšizama sporazuma kao i na ostalim kritičnim odnosima.
  • Prava vjerovnika/dužnika — Definiramo prava i obveze vjerovnika i dužnika, dostavljamo pismena pravna mišljenja te nastojimo smanjiti rizik gubitaka u poslovima naših klijenata.
  • Stečaj/insolventnost — Savjetujemo voditelje insolventnih poduzetnika kako se zaštititi od nepotrebnih rizika. Pregovaramo s vjerovnicima o rješenjima, planovima i reorganizaciji. Nastojimo u punoj mjeri vratiti uloge klijenata s pripremljenim planom u vezi povrata imovine, osiguranjem od prijevara, borbom protiv mogućih monopola te kada god je to moguće, pokušavamo donijeti dodatnu korist.
  • Rješavanje sporova — Klijente zastupamo u raznovrsnim sporovima, nastalim u vremenu financijske krize, u parnicama i arbitražama.

 

 

 

 

 

© Copyright 2011. Borić&Partneri